Sukituksella uusi viemäriputki yli 50 vuodeksi

Picote-sukituksessa hyödynnetään pitkään käytössä olleita korkealaatuiseksi todettuja kansainvälisiä tuotteita. Kosteisiin olosuhteisiin soveltuva toimintavarma 100 % polyesteristä valmistettu saumaton sukka on kehitetty erityisesti vaurioituneiden viemäreiden saneeraukseen.

Joustava ja venyvä paineasennettava sukka mahdollistaa rypyttömän asennuksen jopa 90 asteen mutkissa ja myös viemäriin, jossa on koonmuutoksia. Sukitus on erinomainen ratkaisu halkaisijaltaan 50 – 250 mm viemäreihin.

Sukka kyllästetään epoksihartsilla ja sujutetaan korjattavaan viemäriin. Sukan kovettuessa viemäriin muodostuu yhtenäinen ja tasalaatuinen putki, joka on mm. runkojäykkä, haponkestäva, elintarvikekelpoinen, ympäristöystävällinen ja kestää emäksisiä aineita.

Uuden putken seinämäpaksuus on putken koosta riippuen 2-5 mm. Sen sileä ja liukas sisäpinta takaa erinomaiset virtausominaisuudet. Sukituksen on testannut ja sertifioinut  saksalainen German Institute for Civil Engineering (DIBt). Paikalleen asennetun ja kovetetun tasalaatuisen putken kestävyys, ympäristöturvallisuus ja käyttöikä ylittävät viemäriputkille asetetut vaatimukset. Picote-menetelmälle on myönnetty VTT Expert Services Oy:n toimesta VTT-tuotesertifikaatti VTT-C-11390-15.