Laadukas Picote-sukitusmenetelmä

Sukituksessa uuden putken seinämävahvuus on tasalaatuinen. Lisäksi sukitus peittää 100% putkien liitoskohdat ja mutkien sisäkulmat onnistuvat ongelmitta. Sukitusta on käytetty jo vuosikymmeniä maanalaisten putkien saneerauksissa hyvin tuloksin.

PICOTE-sukitusmenetelmällä viemärit kunnostetaan saumattomasti katolta kaupungin viemäriin. PICOTE sukittaa huoneistokohtaiset WC:n, lattiakaivon ja keittiön viemärihaaran. Sukitus soveltuu halkaisijaltaan 50-250 mm viemäriputkiin ja vanhan putken materiaali voi olla valurautaa, muovia, betonia, ruukkuputkea jne. Menetelmää käytetään kiinteistöjen tontti-, sadevesi-, pysty- ja huoneistokohtaisten vaakaviemäreiden saneerauksessa.

Pystyviemärit sijaitsevat yleensä kuilussa, jossa ei ole rakennuksen rakenteita tukemassa viemäriä samalla tavoin kuin välipohjassa sijaitsevissa vaakaviemäreissä (kerroshajotus). Sukitettu pystylinja omaa selkeästi pinnoitusta paremman rakenteellisen kestävyyden.

Sukituksessa uuden putken seinämävahvuus on tasalaatuinen. Lisäksi sukitus peittää 100% putkien liitoskohdat ja mutkienkin sisäkulmat onnistuvat ongelmitta. Sukitusta on käytetty jo vuosikymmeniä maanalaisten putkien saneerauksissa hyvin tuloksin.

PICOTE-sukitusmenetelmällä on Eurofins Expert Services Oy:n (entinen VTT) myöntämä tuotesertifikaatti EUFI29-20004643-C..