TEOLLISUUS­KIINTEISTÖT

Rakenteita rikkomattomat tekniikat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tuotantolaitosten viemärikorjauksiin vuoto-ongelmien sattuessa tai ennaltaehkäisevissä remonteissa. Jo 70-luvulla rakennetuissa rakennuksissa saattaa olla syytä kunnostaa viemäriputket koska vanhat putket ovat huonokuntoiset ja saattavat aiheuttaa ongelmia.

Uudet tekniikat säästävät aikaa ja rahaa koska viemärit saadaan korjattua nopeasti ilman pölyä tuottavia purkutoimenpiteitä. Ja toisaalta tilojen normaali käyttö häiriintyy vain vähän verrattuna perinteisin menetelmin tehtyyn urakkaan. Tästä on suuri etu tilojen käyttäjille ja toiminnan jatkumiselle keskeytyksettä.

Sukituksen edut verrattuna perinteiseen remonttiin:

  • Kestävä lopputulos: Viemäriin syntyy uusi runkojäykkä putki, jonka käyttöikä on tutkitusti yli 50 vuotta
  • Takuuaika: Myönnämme putkille 15 vuoden vuotamattomuustakuun
  • Kustannustehokas: Ei turhia purkutoimenpiteitä, liiketoiminta ei keskeydy
  • Käyttäjäystävällinen: Tilat pysyvät toiminnassa koko remontin ajan, nopea

Perussisältö

Rakennuksen korjaussuunnitelma laaditaan tapauskohtaisesti riippuen tilan käyttötarkoituksesta ja korjauksen kriittisyydestä. Nopeat vuoto-ongelmien korjaukset tehdään heti, jotta vahingot saadaan rajattua mahdollisimman pieniksi ja tilat pikaisesti takaisin normaaliin käyttöön. Suuremmat korjaustoimenpiteet ajoitetaan tilojen käyttötarkoituksen mukaan sopivaan ajankohtaan, esim. kesälomien ajaksi tai tuotannon osalta hiljaiseen ajanjaksoon. Urakka voidaan tarpeen mukaan tehdä joko kerralla tai jaksottaa sopiviin osaurakoihin.

Ennakkohuoltona tehtävä viemärisaneeraus tehdään avaimet käteen-periaatteella, eli teemme kaiken alusta loppuun saakka. Viemärisaneerauksen s