LIIKEKIINTEISTÖT: KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖT

Rakenteita rikkomattomat tekniikat soveltuvat erinomaisesti erilaisten liikerakennusten, kauppakeskusten, toimistojen ja muiden vastaavien viemärikorjauksiin vuoto-ongelmien sattuessa tai ennaltaehkäisevissä remonteissa. Jo 70-luvulla rakennetuissa taloissa saattaa olla syytä kunnostaa viemäriputket koska vanhat putket ovat huonokuntoiset ja saattavat aiheuttaa ongelmia.

Uudet tekniikat säästävät aikaa ja rahaa koska viemärit saadaan korjattua nopeasti ilman pölyä tuottavia purkutoimenpiteitä. Ja toisaalta tilojen normaali käyttö häiriintyy vain vähän verrattuna perinteisin menetelmin tehtyyn urakkaan. Tästä on suuri etu tilojen käyttäjille.

Sukituksen edut verrattuna perinteiseen remonttiin:

  • Kestävä lopputulos: Viemäriin syntyy uusi runkojäykkä putki, jonka käyttöikä on tutkitusti yli 50 vuotta
  • Takuuaika: Myönnämme putkille 15 vuoden vuotamattomuustakuun
  • Kustannustehokas: Ei turhia purkutoimenpiteitä, liiketoiminta ei keskeydy
  • Käyttäjäystävällinen: Tilat pysyvät toiminnassa koko remontin ajan, nopea

Tarvittaessa toimitamme kuivakäymälöitä tilan käyttäjille urakan ajaksi. Kaikki vesipisteet toimivat normaalisti korjausten aikana, vettä ei saa kuitenkaan laskea viemäriin. Tiloissa ei tehdä rakenteiden purkutöitä kuin poikkeustapauksissa, jolloin sukitusurakasta ei tule pölyä tiloihin ja normaali toiminta häiriintyy oleellisesti vähemmän perinteisin menetelmin tehtyyn putkien vaihtoon verrattuna.

Perussisältö

Rakennuksen korjaussuunnitelma laaditaan tapauskohtaisesti riippuen tilan käyttötarkoituksesta ja korjauksen kriittisyydestä. Nopeat vuoto-ongelmien korjaukset tehdään heti, jotta vahingot saadaan rajattua mahdollisimman pieniksi ja tilat pikaisesti takaisin normaaliin käyttöön. Suuremmat korjaustoimenpiteet ajoitetaan tilojen käyttötarkoituksen mukaan sopivaan ajankohtaan, esim. kesälomien ajaksi tai liiketiloissa hiljaiseen ajanjaksoon. Urakka voidaan tarpeen mukaan tehdä joko kerralla tai jaksottaa sopiviin osaur