KANSAINVÄLINEN SUKITUSALAN YRITYS

Picote Oy Ltd on kotimainen viemäriputkien sukitusurakoitsija sekä kansainvälisesti toimiva sukituslaitteiden kehittäjä ja valmistaja. Picote perustettiin vuonna 1993 nimellä Oy Innotia Ab ja maaliskuussa 2008 toiminnan uudistuessa yrityksen nimi muuttui Picote Oy Ltd:ksi. Yritys on kotimaisessa omistuksessa ja työllistää 50 henkeä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 7 Me.

Picote on teknisesti innovatiivinen ja kokenut sukitusurakoitsija. Teemme kiinteistöjen jäte- ja sadevesiviemäreiden sukitukset nopeasti, luotettavasti ja asukasystävällisesti. Picote-menetelmälle on myönnetty VTT-tuotesertifikaatti (VTT-C-11390-15) ja myönnämme sukitukselle 15 vuoden vuota mattomuustakuun.

Picoten tuotekehitys- ja laitevalmistusyritys Picote Solutions Oy tarjoaa viemäreiden saneerausyrityksille laajan valikoiman laadukkaita ja kustannustehokkaita laitteita ja työkaluja niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Voimakas panostus tuotekehitykseen on tehnyt Picotesta keksijäyrityksen. Keksinnöille on myönnetty lukuisia patentteja ja mallisuojia.

Lisätietoja osoitteessa: www.picotesolutions.com

Picoten toimitusjohtaja Mika Lokkinen valittiin Porvoon Vuoden Yrittäjaksi 2013 ja Suomen peruskeksijäksi 2014.